Από την εταιρεία, επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών
Την Κυριακή 26 Μαΐου στις περιοχές πέριξ του Λυκαβηττού η διάρκεια της χαμηλής πίεσης ή της διακοπής νερού θα ξεκινήσει από τις 8 π.μ. το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στα υψηλότερα σημεία του Δήμου Αθηναίων στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Δοξαπατρή, Σαρανταπήχου, Ρογκάκου Ηλία, Κλεομένους, Λουκιανού, Αχαιού, Πλουτάρχου, Δεινοκράτους, Μαρασλή, Κλεομένους, Κόνιαρη, Γεροστάθη, Κοτυαίου, Ωρολογά, Κόνιαρη, Αρματολών & Κλεφτών, Λαμπαρδή, Βαλσαμώνος, Γρηγορίου Θεολόγου, Δαμασκηνού Ιωσήφ, Αποκαύκων, Βουλγαροκτόνου.
Από την εταιρεία, επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Handelsblatt: Σε αντίθεση με την Commerzbank, Αθήνα έχει «ανοιχτές αγκάλες» για τις ξένες επενδύσεις στις τράπεζες
- Ισραηλινά ΜΜΕ: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ – Σύντομα μπορεί να είναι νεκρός
- Συναγερμός στη Γροιλανδία: Πετρελαϊκή με «γέφυρες» στον Τραμπ ετοιμάζει γεωτρήσεις χωρίς άδεια
- El Niño: Νέο κύμα ανατιμήσεων απειλεί τις αγορές τροφίμων – «Τέλεια καταιγίδα» στον καφέ
- Θρίλερ στον Λυκαβηττό – Εντοπίστηκε σορός σε σπηλιά, κοντά στους Αγίους Ισιδώρους (video)
- Βοιωτία – Δυτική Αττική: Πως σε δύο νύχτες κάηκε το 55% της συνολικής έκτασης
- Απόγνωση στο Πόρτο Γερμενό: «Δεν έχει μείνει τίποτε» (video)
- Ericsson Mobility Report 2026: Το 5G κατακτά τον πλανήτη – Το 6G ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά τους κανόνες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








