Αύξηση 13% σε σχέση με το 2023
Για την πορεία του Διεθνούς Αεροδρομίου ”Ελ. Βενιζέλος” μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) του ΔΑΑ Γιάννης Παράσχης, στο πλαίσιο της έναρξης του ετήσιου συνεδρίου που διοργανώνεται από στελέχη του αερολιμένα.
Σύμφωνα με τον ίδιο: «Το 2024 ήταν ακόμη μία δυναμική χρονιά για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την επιβατική κίνηση να καταγράφει αύξηση 13% και να αγγίζει το ιστορικό ρεκόρ των 31,9 εκατομμυρίων επιβατών. Κατά την περίοδο αυτή ανακοινώσαμε την προσθήκη νέων συναρπαστικών προορισμών, αυξάνοντας τις επιλογές των επιβατών μας, ενώ συνεχίζουμε να παραμένουμε προσηλωμένοι στη δέσμευσή μας για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα».
Εξάλλου, αποκάλυψε ότι υπάρχει, ήδη, σε εξέλιξη επένδυση για επέκταση των εγκαταστάσεων με στόχο την εξυπηρέτηση ακόμα μεγαλύτερου αριθμού επιβατών. «Έχοντας ήδη καταγράψει σημαντική πρόοδο στην προετοιμασία μας για την επόμενη ημέρα του αεροδρομίου και λαμβάνοντας υπόψιν τη δυναμική και τις τάσεις της επιβατικής κίνησης, ανακοινώσαμε πρόσφατα την απόφασή μας να επιταχύνουμε την επέκταση των εγκαταστάσεών μας για την εξυπηρέτηση 40 εκ επιβατών έως το 2032, μια επένδυση σχεδόν 1,3 δις ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η AKTOR συζητά με Πειραιώς, ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ και Υπερταμείο για να πει στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Aλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου Μοτοδυναμική
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες, παρά την ανάκαμψη των πολύτιμων μετάλλων
- Intracom: Συμμετοχή θυγατρικής στις αυξήσεις κεφαλαίου των Regency και Athens Resort Casino
- Ρέι Ντάλιο: Ο κόσμος βρίσκεται «στο χείλος» ενός πολέμου κεφαλαίων – Κορυφαίο «καταφύγιο» ο χρυσός
- Δομική Κρήτης: Υπέγραψε σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για επέκταση του λιμένα στην Ίο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








