"Αν αισθάνεται βασιλιάς στο ΠΑΣΟΚ, τότε ναι μπορεί να βλέπει βαρώνους που θέλουν να τον ρίξουν"
Σφοδρή επίθεση εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η Νάντια Γιαννακοπούλου, καθώς τον κατηγόρησε ότι «τοξικοποιεί» το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ όταν «μιλάει για βαρώνους και νωρίτερα μιλούσε για πασαρέλες».
Παράλληλα, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι αυτά έγιναν ενώ στο ΣΕΦ την Κυριακή «έγινε μια άψογη διαδικασία».
«Αν αισθάνεται βασιλιάς στο ΠΑΣΟΚ, τότε ναι μπορεί να βλέπει βαρώνους που θέλουν να τον ρίξουν. Τα όργανα αποφάσισαν να πάμε σε μια διαδικασία, κανείς δεν επιχείρησε να ρίξει τον άνδρουλάκη» πρόσθεσε η κυρία Γιαννακοπούλου.
Όσον αφορά το ντιμπέιτ της 24ης Σεπτεμβρίου, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε «θέλω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό και ελεύθερο διάλογο» προσθέτοντας, όμως, «να μην γίνει με όρους που σημαδεύουν 3 άτομα που θα μιλάνε και οι άλλοι θα μένουν εκτός»
Κατά την ίδια «ήταν πολιτική αποτυχία το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» ενώ με «το μοντέλο ηγεσίας του κ. Ανδρουλάκη τα τελευταία 2,5 χρόνια τα όργανα στο κόμμα απαξιώθηκαν πλήρως».
«Ποιος πήρε την απόφαση για την επιστολική ψήφο και τα μη κρατικά πανεπιστήμια; Δεν μπορεί άλλο το κέντρο να το μονοπωλεί ο κ. Μητσοτάκης, να του χαρίζουμε τις δικές μας θέσεις. Οφείλεις να δίνεις πρώτος την ατζέντα» συμπλήρωσε η κυρία Γιαννακοπούλου.
Όπως είπε, δε, στον ΣΚΑΙ «ο κ. Ανδρουλάκης με τον τρόπο που λειτούργησε, ενίσχυσε τον κ. Μητσοτάκη».
Ερωτηθείσα, τέλος, για το ενδεχόμενο συνεργασιών απάντησε «η θέση μου είναι αυτόνομο ΠΑΣΟΚ. Κεντροαριστερά υπάρχει στη χώρα και είναι το ΠΑΣΟΚ. Το χάλι της διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν την βλέπετε στο ΠΑΣΟΚ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συμβιβασμός 250 εκατ. δολαρίων της VietJet για την αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων
- Συνάντηση Τραμπ με τον απεσταλμένο του Πούτιν στον Λευκό Οίκο
- Επένδυση 1,6 δισ. δολάρια από τη Singapore Airlines για τις νέες καμπίνες
- Η λάμψη της Μυκόνου στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι: Το Nammos μπαίνει στην πίστα της Formula 1
- Στη δικαιοσύνη η οικογένεια της μικρής Μαριτίνας κατά της ΜΚΟ Παιδική Χαρά
- Νέα εταιρεία από τον Ευτύχη Βασιλάκη στα ακίνητα
- Στο σφυρί τα δευτερεύοντα ακίνητα 675 δανειοληπτών για να σωθεί το βασικό κεραμίδι
- Coca Cola HBC: Τι απαντά ο όμιλος για το ενδεχόμενο αλλαγής ελέγχου στη Ρωσία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








