Επιχειρήσεις

Howden Hellas: Εξαγόρασε την ασφαλιστική Primary Link Insurance Brokers

Ο CEO Howden Greece & Cyprus, Δημήτρης Τσεσμετζόγλου

«H φετινή χρονιά ολοκληρώνεται με ισχυρή οργανική ανάπτυξη που ξεπερνάει το 15%», δήλωσε ο CEO Howden Greece & Cyprus, Δ. Τσεσμετζόγλου

Η Howden ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $35 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 15.000 εργαζόμενους διεθνώς, ενισχύει ακόμη περισσότερο την θέση της στον τομέα των επιχειρηματικών κινδύνων υπογράφοντας σήμερα, στις 29 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα, τη στρατηγική συμφωνία εξαγοράς της Primary Link SA Insurance Brokers συνεχίζοντας σταθερά την δυναμική της ανάπτυξη, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για το έτος που έρχεται.

Ο Αλέξης Βακάλης, CEO της Primary Link S.A., αναφερόμενος στην νέα αυτή συμφωνία που πραγματοποίησε με την Howden, δήλωσε: «Έχουμε την χαρά να ανήκουμε πλέον σε έναν μεγάλο Όμιλο όπως η Howden, γεγονός που θα διευρύνει και θα αναπτύξει την δραστηριότητά μας και είμαστε πλέον βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αδιάλειπτα στους πελάτες μας περαιτέρω καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα μέσα από έναν οργανισμό που έχει αποδείξει περίτρανα την οικονομική σταθερότητά του και την βαθιά τεχνογνωσία του».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, ανέφερε: «Η φετινή χρονιά ολοκληρώνεται με ισχυρή οργανική ανάπτυξη που ξεπερνάει το 15%, γεγονός που μας ενθαρρύνει, να συνεχίζουμε να ηγούμαστε, δίνοντας λύσεις για κάθε επιχείρηση και κάθε πελάτη. Στο πλαίσιο δε των εξαγορών, η Primary Link σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων, αυτό του κοινού στόχου της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα. Κάθε εξαγορά για εμάς αποτελεί στρατηγική επανατοποθέτηση στην αγορά και χαιρόμαστε πολύ που υποδεχόμαστε την ομάδα των στελεχών της Primary Link S.A. στην οικογένεια της Howden”.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu