Το τμήμα Λειανακλάδι – Καλαμπάκα- Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων από τις πλημμύρες
Επανακυκλοφορούν από σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 882 και 887 (Αθήνα- Καλαμπάκα- Αθήνα).
Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, το δρομολόγιο 882 (ώρα αναχώρησης 08:28 από ΣΣ Λαρίσης) θα πραγματοποιείται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Καλαμπάκα και ενδιάμεσες στάσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.
Αντίστοιχα, το δρομολόγιο 887 (ώρα αναχώρησης 16:58) θα πραγματοποιείται με λεωφορείο από την Καλαμπάκα μέχρι τον ΣΣ Λειανοκλαδίου, με στάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανακλάδι – Καλαμπάκα- Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Unibios: Αύξηση 45% στα 1,49 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025
- Σαράντης: Διανομή μερίσματος 0,37 ευρώ ανά μετοχή
- Λαγκάρντ: Συζητήθηκε στην ΕΚΤ η αύξηση επιτοκίων – «Κατάλληλη ίσως στιγμή» ο Ιούνιος
- Φωτιά σε αποθήκη ανταλλακτικών στο Ίλιον – Εκρήξεις και πυκνός καπνός (video)
- Volkswagen Caravelle: Άμεσα διαθέσιμο με ειδικό πρόγραμμα απόκτησης
- ΗΠΑ: Ο δομικός πληθωρισμός έφτασε το 3,2% τον Μάρτιο – Απογοητευτική στο 2% η ανάπτυξη το α΄ τρίμηνο
- Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Το Ιράν θα διαφυλάξουν πυρηνικές και πυραυλικές τεχνολογίες ως εθνικά περιουσιακά στοιχεία
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα ξανά στο 2% τα επιτόκια εν μέσω νέων πληθωριστικών πιέσεων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








