Ελλάδα

Ηellenic Train: Επανέρχονται από αύριο τα δρομολόγια Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα

Η επαναφορά των δρομολογίων των αμαξοστοιχιών 882 και 887 (Αθήνα- Καλαμπάκα- Αθήνα) θα γίνει από αύριο, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Την επαναφορά των δρομολογίων των αμαξοστοιχιών 882 και 887 (Αθήνα- Καλαμπάκα- Αθήνα) από αύριο, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το δρομολόγιο 882 (ώρα αναχώρησης 08:28 από ΣΣ Λαρίσης) θα πραγματοποιείται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Καλαμπάκα και ενδιάμεσες στάσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Αντίστοιχα, το δρομολόγιο 887 (ώρα αναχώρησης 16:58) θα πραγματοποιείται με λεωφορείο από την Καλαμπάκα μέχρι τον ΣΣ Λειανοκλαδίου, με στάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανακλάδι – Καλαμπάκα- Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu