Δεσμευτική συμφωνία με πέντε τράπεζες για κοινοπρακτικό δάνειο, βασικός όρος να έχει προηγηθεί η έκδοση ομολόγου ύψους τουλάχιστον 130 εκατ. ευρώ
Η INTRALOT ανακοινώνει την υπογραφή, στις 20 Δεκεμβρίου 2023, δεσμευτικής συμφωνίας (η «Συμφωνία») για τους βασικούς όρους έκδοσης Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου μέχρι €100 εκατομμυρίων με κοινοπραξία πέντε ελληνικών τραπεζών, με διοργανώτριες την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική Τράπεζα, με κύρια προϋπόθεση την επιτυχή έκδοση διαπραγματεύσιμου στο Χρηματιστήριο Αθηνών Ομολόγου κατ’ ελάχιστον ύψους €130 εκατομμυρίων.
Η INTRALOT προγραμματίζει την έκδοση του ανωτέρω διαπραγματεύσιμου στο Χρηματιστήριο Αθηνών Ομολόγου ύψους €130 εκατομμυρίων, ώστε μετά την επιτυχή έκδοσή του και σε συνδυασμό με την παρούσα Συμφωνία, να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την αποπληρωμή του συνόλου του άληκτου κεφαλαίου των Ομολογιών λήξης Σεπτεμβρίου 2024, εκδόσεως της θυγατρικής Intralot Capital Luxembourg SA.
Η Συμφωνία τελεί υπό όρους και προϋποθέσεις συνήθεις για τέτοιου είδους συναλλαγές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,02%, στα 1,1781 δολάρια
- Η Frangos Law επεκτείνεται στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα
- Η Τράπεζα Πειραιώς ανανέωσε τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ
- Κτηνοτρόφοι στο ΥΠΑΑΤ: «Η Λέσβος είναι με τη θηλιά στο λαιμό, αν καταστραφούμε αδειάζουν τα χωριά μας» (video)
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- METLEN ENERGY & METALS PLC - PDMR transaction notification
- Η Uber εξαγοράζει επιπλέον 4,5% της Delivery Hero με 318 εκατ. δολάρια
- Η LG αποκαλύπτει στην EuroCucina τη νέα ευρωπαϊκή σειρά πλυντηρίων πιάτων με ΑΙ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








