Την εκτίμηση ότι για να σωθεί η οικονομία χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας προσθέτοντας ότι «αν δεν απογειωθεί η εγχώρια παραγωγή η οικονομία δεν μπορεί να σωθεί».
Μιλώντας στον Alpha 989 τόνισε πως «ό, τι γίνεται τώρα σε ότι αφορά τη συμφωνία που έχουμε όλα μπορούν να ξεπεραστούν με διαφορετική διαχείριση σε βραχυχρόνια περίοδο. Το αναπτυξιακό έχει σχέση με επενδύσεις και αύξηση της παραγωγής».
«Η συγκεκριμένη συμφωνία έγινε αποδεκτή από 222 βουλευτές αυτό είναι σημαντικό και το έχουν λάβει σοβαρά υπόψη στο εξωτερικό. Η χώρα θα έχει κυβέρνηση απαραίτητα στις 21 του μηνός η χώρα. Το ποιά θα είναι η κυβέρνηση θα το αποφασίσουν οι ψηφοφόροι. ούτε χρεοκόπησε το κράτος ούτε κόπηκαν συντάξεις», πρόσθεσε ο κ. Μάρδας.
Υπογράμμισε πως «ήταν δύσκολη και ενδιαφέρουσα περίοδος με πολλές προκλήσεις. Σε επίπεδο διαχείρισης προϋπολογισμού- αυτά που διδάσκαμε- δεν απείχαν πολύ από εκείνα που βρήκαμε» .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Εκτίναξη 56,4% στο κόστος καυσίμων για τις αεροπορικές εταιρείες τον Μάρτιο
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας πρότασης για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Δήμος Θεσσαλονίκης και φορείς καλούν σε διαπραγμάτευση Ryanair και Fraport
- Ευρωπαϊκές αγορές: Άλμα 2,22% και υψηλό σχεδόν 3 εβδομάδων
- Θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Μόσχου 49 ετών, CEO του SMERemediumCap
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- ΔΑΑ: Στα 9,02 εκατ. οι επιβάτες το α΄τετράμηνο με ετήσια άνοδο 5,9% – Οριακά με +1% ο Απρίλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







