Σε περίπτωση που συντρέξει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την τιμή της μετοχής της, θα προβεί η ίδια άμεσα στη δημοσιοποίησή του, αναφέρει η ανακοίνωση
Η Διοίκηση του Ομίλου Medicon, στα πλαίσια ενημέρωσης του Επενδυτικού Κοινού και σε απάντηση πρόσφατων δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας προτίθενται να προβούν σε πώληση των μετοχών τους, ενημερώνει ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ουδεμία διαπραγμάτευση των βασικών μετόχων για πώληση μέρους ή του συνόλου των μετοχών τους.
Με γνώμονα την προστασία και την πληρέστερη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, η Εταιρεία Medicon διαβεβαιώνει ότι σε περίπτωση που συντρέξει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την τιμή της μετοχής της, θα προβεί η ίδια άμεσα στη δημοσιοποίησή του, σύμφωνα με την πάγια τακτική της.
Η Διοίκηση εφιστά την προσοχή του επενδυτικού κοινού στα αβάσιμα και ψευδή δημοσιεύματα που έχουν σκοπό να πλήξουν την εικόνα της μετοχής της και τους παροτρύνει να βασίζουν τις επενδυτικές τους αποφάσεις αποκλειστικά στις επίσημες ανακοινώσεις της Εταιρίας και στις δημοσιευμένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η «κλινική» διαφήμιζε θεραπείες στο διαδίκτυο, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν τις έβλεπαν
- Η πορτογαλική D3 μηνύει Meta, TikTok και YouTube για «εθιστικό σχεδιασμό»
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η ΕΚΤ και το πετρέλαιο κράτησαν χαμηλά το ρίσκο
- ΔΝΤ: Στο 3% η παγκόσμια ανάπτυξη το 2026 – Παραμένουν υψηλοί οι κίνδυνοι από ενέργεια και χρέος
- Θάνατος Μαζωνάκη: Σύλληψη των δύο γιατρών για θανατηφόρα έκθεση
- Ιρανική επίθεση προκάλεσε ζημιές σε αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη στην Ιορδανία
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








