Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η G42 θα εκτελεί τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης της στο Microsoft Azure
Η Microsoft θα επενδύσει 1,5 δισ. δολάρια στην εταιρεία τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης AI Technology Holding Company G42 του Άμπου Ντάμπι, όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες την Τρίτη.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η G42 θα εκτελεί τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης της στο Microsoft Azure.
Οι εταιρείες θα συνεργαστούν επίσης για να προσφέρουν προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακή υποδομή σε χώρες της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και της Αφρικής.
Οι δύο εταιρείες θα διαθέσουν, όπως δήλωσαν, 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε ένα ταμείο για την υποστήριξη της ανάπτυξης δεξιοτήτων και ταλέντων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Google: Ανακοίνωσε το Project Suncatcher για κέντρα δεδομένων AI στο διάστημα
- Βραβείο επιχειρηματικότητας, επιστήμης και κοινωνικής προσφοράς στην Ιουλία Τσέτη από την ΠΕΦΝΙ
- Aegean: Τί σηματοδοτεί το ”δικαίωμα” πτήσεων σε Σευχέλες και Μαυρίκιο, πότε ξεκινούν
- Φιλιππίνες: Στους 140 οι νεκροί από το πέρασμα του τυφώνα Καλμάγκι
- Titan: Στα ίδια επίπεδα πωλήσεις και κέρδη στο εννεάμηνο 2025
- Ξενία Κύθνου: ”Ναι” υπό προϋποθέσεις από τον Δήμο για την επανεκκίνηση με ισραηλινό άρωμα
- Νέες εξορύξεις στο Βορειοδυτικό Ιόνιο με σύμπραξη Εxxon Mobil, Helleniq Energy και Energean (LIVE)
- Σοφία Πλατιά: Νέα Senior Lead, Global HR Business Partner για Ελλάδα-Κύπρο στην Kyndryl
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








