Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών έπειτα από δηλώσεις του κ. Παύλου Χαϊκάλη στο Mega.
«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Η ανακοίνωση έρχεται έπειτα από δηλώσεις του κ. Χαϊκάλη στο Mega αναφορικά με την απόπειρα δωροδόκησής του, όπως ο ίδιος καταγγέλλει.
Ο κ. Χαϊκάλης, μεταξύ άλλων, είπε ότι ο άνθρωπος που τον προσέγγισε του ανέφερε ότι ενεργούσε εκ μέρους του Πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διευκρίνισε πως ο ίδιος δεν μπορεί να πει αν αυτά που ανέφερε το πρόσωπο που τον προσέγγισε είναι αληθή, αλλά απλώς μεταφέρει τι του είπε.
«Απορία: Ο Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατά του Χαϊκάλη. Όχι όμως κατά του Μπαλτάκου, για το βίντεο. Ούτε κατά Καδιδιάρη, για το ηχητικό. Γιατί;» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οικογένεια Ανιέλι: Απέρριψε τεράστια πρόταση για πώληση της Γιουβέντους στην Tether
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά της Βαυαρίας
- ΕΕ: Μείωση κατά 90% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου ο στόχος έως το 2040
- Ο Κρ. Ρονάλντο και ηθοποιός: Ο Βιν Ντίζελ του έχει ρόλο στο φινάλε του “Fast & Furious”
- Google Translate: Φέρνει ζωντανές μεταφράσεις με όλα τα ακουστικά
- Μέση Ανατολή: Νεκρός ο Ραέντ Σαάντ, νούμερο 2 της Χαμάς (Βίντεο)
- Αυστραλία: Tρομοκρατική επίθεση με δέκα νεκρούς στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ
- Αγρότες: Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το “όχι” για συνάντηση στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







