Τίτλοι τέλους στο ιστορικό μπαρ Caprice που είχε συμπεριληφθεί στην λίστα του Newsweek με τα δέκα καλύτερα μπαρ παγκοσμίως, μπήκαν χθες, στις 10 το βράδυ.
_x000D_
Το κλείσιμο προήλθε ύστερα από εκτέλεση απόφασης του ανώτερου ελληνικού δικαστηρίου που υποχρέωνε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να παραδώσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και να το εγκαταλείψει. Το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν το ενδεχόμενο παράτασης λειτουργίας του ως το τέλος της φετινής σαιζόν, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος. Έτσι εφαρμόστηκε η απόφαση του Άρειου Πάγου.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το Caprice μόλις έκλεισε τις πόρτες του. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το μαγαζί για να το αποχαιρετήσει. Έτσι στήθηκε ένα αυτοσχέδιο πάρτυ με την dj να έχει βγάλει την κονσόλα της έξω και να επιλέγει μουσική και έναν από τους μπάρμεν να έχει στήσει έναν πάγκο και να κερνάει όσους έρχονταν για να πιουν ένα τελευταίο ποτό στο θρυλικό μπαρ. Το πάρτυ κράτησε μέχρι αργά, αφού ο κόσμος δεν έλεγε να αποχωρήσει.
_x000D_
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανοίγουν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τις 30 Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Στη MECCANICA GROUP το «Ξενία Κομοτηνής» για 40 χρόνια
- Λιβάνιος: Εκτός λογαριασμών ρεύματος τα δημοτικά τέλη από το 2028 – Θα πληρώνονται σαν τον ΕΝΦΙΑ
- Eurostat: Φθηνότερο LNG για την Ευρώπη το α΄τρίμηνο, αλλά η ενεργειακή εξάρτηση παραμένει κυρίως από τις ΗΠΑ
- Η OpenAI αλλάζει τα δεδομένα με το “Jalapeno” και σπάει την κυριαρχία της NVIDIA
- Οδηγίες ΕΒΕΠ: Τα 3 ευρώ χρεώνονται ανά προϊόν μέσα στα μικροδέματα Temu – Shein
- Ο Θεοδωρικάκος είδε πτώση τιμών, απλώς όχι στον κόσμο που ζουν οι καταναλωτές
- Το ευρώ ενισχύεται 0,13%, στα 1,1391 δολάρια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








