Την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020-2021 έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Interamerican.
_x000D_
Στη νέα Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Interamerican παρουσιάζονται σημαντικά μη χρηματοοικονομικά στοιχεία για θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβέρνησης (ESG), η νέα στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης της Εταιρείας αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνεται πλέον στην επιχειρηματική στρατηγική του Ομίλου, διέποντας όλες τις λειτουργίες του.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Το περιεχόμενο έχει αναπτυχθεί σύμφωνα τα ανανεωμένα πρότυπα GRI Reporting Standards 2021, ακολουθώντας την επιλογή “In accordance” και ενσωματώνοντας τα “GRI reporting principles”, τον Οδηγό Δημοσιοποίησης Πληροφοριών ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το πρότυπο AA1000 Accountability Principles Standard, ενώ οι επιδράσεις της Εταιρείας έχουν αντιστοιχηθεί με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.
_x000D_
Αξίζει να σημειωθεί πως η Interamerican είναι από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που ακολουθούν τα νέα πρότυπα GRI 2021, σε εθελοντική βάση, αφού έχουν τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του έτους 2023.
_x000D_
“Με απόλυτο σεβασμό στα ενδιαφερόμενα μέρη μας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους, πιστεύουμε ότι αυτή η έκθεση θα σάς βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία, τις αρχές και τις αξίες που τη διέπουν, τις επιχειρηματικές προκλήσεις και προτεραιότητές της αλλά και τον ρόλο που θέλει να διαδραματίζει ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης στην οικονομία, το περιβάλλον και την ευρύτερη κοινωνία”, σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Γιάννης Καντώρος.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
- Τουρκία κατά ΕΕ: «Προκατειλημμένη και άδικη» η έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη Δικαιοσύνη και το Κυπριακό
- Οι κάλπες στις ΗΠΑ έβαλαν φωτιά στις ευρωαγορές – Ράλι έως 3,3% με πρωταγωνιστές τις τράπεζες
- Meta: Ρεκόρ ζήτησης 53 δισ. ευρώ για την πρώτη έκδοση ομολόγων στην ευρωπαϊκή αγορά
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 9Μ 2026
- Πετρέλαιο: «Βουτιά» 9% στα 94,29 δολάρια το Brent – Οι αγορές τιμολογούν αποκλιμάκωση στο Ιράν
- Τζέι Ντι Βανς: «Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο λόγος που χάσαμε τις ενδιάμεσες εκλογές»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









