Οι διαμαρτυρόμενοι μιλούν για συμβολικό αποκλεισμό ωστόσο παραμένει άγνωστο για πόση ώρα θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος
Αποκλεισμένη από τους αγρότες είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του κόμβου του Κάστρου, στο 112 χλμ. της ΠΑΘΕ, και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας.
Οι αγρότες της Βοιωτίας απέκλεισαν το εθνικό δίκτυο περί τις 15:00 και η Τροχαία προχωρά σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό και οδηγεί τα αυτοκίνητα μέσα από παράδρομους.
Ειδικότερα όσοι κινούνται από Αθήνα προς Λαμία είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν το εθνικό δίκτυο στο ύψος του Ακραιφνίου να ακολουθήσουν παλιά εθνική οδό μέσω Μαρτίνου και να επανέλθουν στο εθνικό δίκτυο στον κόμβο του Μαρτίνου. Όσοι κινούνται από Λαμίας προς Αθήνα είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν την εκτροπή της κυκλοφορίας από το ύψος του Μαρτίνου να κινηθούν προς Λάρυμνα και από κει να κατευθυνθούν στην εθνική οδός στο ύψος του Ακραιφνίου.
Οι αγρότες μιλούν για συμβολικό αποκλεισμό ωστόσο παραμένει άγνωστο για πόση ώρα θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρώπη εν καμίνω: Ο καύσωνας εκτινάσσει τις τιμές ρεύματος στα υψηλότερα επίπεδα από την ενεργειακή κρίση
- Βρετανία: Πράσινο φως σε συλλογική αγωγή 3 δισ. λιρών κατά της Apple για το iCloud
- SUNRISEMEZZ PLC - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της 22.06.2026
- PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε. - Γνωστοποίηση αγοράς ιδίων μετοχών της 22.6.2026
- ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ - ΔΡΟΜΕΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Πέρασαν 19 εκατ. βαρέλια πετρελαίου, τιμές καταρρέουν»
- Μελόνι σε εκλογικό αιφνιδιασμό: Σενάριο κάλπης τον Απρίλιο στην Ιταλία
- Μουντιάλ με σούπερ αναμετρήσεις και τα βλέμματα σε Ρονάλντο και Κέιν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








