Μια πρώτη συζήτηση επί των ελληνικών προτάσεων για τα μέτρα-αντίμετρα που θα νομοθετηθούν, υπήρξε κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.
Αυτό δήλωσε κυβερνητικός παράγοντας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, προσθέτοντας ότι οι θεσμοί θεωρούν πως μερικά από αυτά είναι σε «πολύ καλό δρόμο», σε μερικά χρειάζονται κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, ενώ σε ορισμένα εκφράζουν διαφωνίες. Το θέμα έχει παραπεμφθεί στα τεχνικά κλιμάκια, προκειμένου να υπάρξει εξειδίκευση των μέτρων.
Ο ίδιος παράγοντας χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το θέμα του δημοσιονομικού κενού για το 2018- 2019, λέγοντας ότι το ΔΝΤ δεν έχει ενσωματώσει στην έκθεση που δημοσιοποίησε με βάση το άρθρο 4 του καταστατικού του, τα δημοσιονομικά στοιχεία μετά τον Νοέμβριο (σ.σ. π.χ. υπεραπόδοση εσόδων).
Τα νέα στοιχεία θα συζητηθούν σε τεχνικό επίπεδο και θα επανέλθουν σε υπουργικό επίπεδο στο τέλος της εβδομάδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παράνομοι κρίθηκαν από αμερικανικό δικαστήριο οι προσωρινοί δασμοί του Τραμπ
- ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E. - Optima bank | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Cosmote: Αύξηση 4,9% στα έσοδα και 2,8% στο προσαρμοσμένο EBITDA το α’ τρίμηνο
- Ιστορικό άλμα της Samsung πάνω από το ορόσημο του 1 τρισ. δολαρίων
- Όμιλος Φάις: Γιατί αναζητά τώρα ευκαιρίες στον τομέα της ευεξίας, σε ποιους κλάδους στρέφεται
- Σημαντική άνοδος στις δαπάνες ξένων τουριστών στην Κίνα
- Hellenic Hydrogen: Αναζητούνται συνεργασίες με funds για την επιτάχυνσή του μετά και από την οικονομική στήριξη της ΕΕ
- Δημήτρης Σκορδάς: Από την Entersoftone, νέος Business Development Manager στην Solvix Technologies
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








