Η φωτιά ξεκίνησε πηγαίνοντας από την Αθήνα προς τη Ραφήνα, στην περιοχή του Πικερμίου κοντά στο λόφο της Αγίας Κυριακής
Έκκληση στους οδηγούς να μην κινούνται στην περιοχή του Πικερμίου για να μην δυσκολεύουν τις παρεμβάσεις της Πυροσβεστικής, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος μιλώντας στο ΕΡΤΝews. Το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκεται, πηγαίνοντας από την Αθήνα προς τη Ραφήνα, στην περιοχή του Πικερμίου και κοντά στο λόφο της Αγίας Κυριακής, συγκεκριμένα πίσω από το Πικέρμι στα όρια με το Δήμο Σπάτων.
Όπως δήλωσε: «Η φωτιά είναι στο Πικέρμι η φωτιά, κινείται από την Αρίωνος προς Σπάτα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Μαραθώνος.
Ο κόσμος καλό είναι να μην φθάνει μετά το αεροδρόμιο, να μην προχωράει διότι μποτιλιάρονται εκεί πάρα πολλά αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή.
Να πω ότι καλό θα είναι όποιος δεν έχει 4 Χ 4 ή όποιος δεν έχει από την υπηρεσία την Πυροσβεστική κάποια εντολή να πάει προς τα εκεί να μην πηγαίνει γιατί πηγαίνει πάρα πολύς κόσμος για να δει, εδώ που είμαι, είναι πάρα πολλά αυτοκίνητα εγκλωβισμένα.
Εγώ είμαι στο λόφο πάνω από το πίσω από το έτος. Η πυροσβεστική έχει κλείσει την πρόσβαση προς τα κάτω. Εμείς απλά βοηθάμε την πυροσβεστική. Ξέρουμε τα στενά, ξέρουμε τους δρόμους και βοηθάω και εγώ στο κομμάτι αυτό.
Αλλά σημασία έχει ότι ο κόσμος ή έχω δει και με μικρά παιδιά κάποιους ανθρώπους, να μην πηγαίνουν προς τα εκεί.
Δυσκολεύουν τους πάντες.
Έχει έντονη βλάστηση. Εδώ γίνεται χαμός δεν μπορώ να μιλήσω και εύκολα,
Έχουν φτάσει ελικόπτερα και κάνουνε ρίψεις, δηλαδή επιχειρούν προχωράει προς Σπάτα η φωτιά γιατί αυτή είναι και η κατεύθυνση του αέρα αυτή τη στιγμή,
Και αυτό που θέλω να πω, σας ξαναλέω ο κόσμος να μην έρχεται αν δεν έχει να κάνει κάτι γιατί μας εμποδίζει όλους και κυρίως στην Πυροσβεστική που είναι αυτή που κάνει το κυρίως έργο.
Έχει χτυπήσει το 112 υπάρχουν κάποια σπίτια στην περιοχή διάσπαρτα, προφανώς έχουν εκκενωθεί από την Πυροσβεστική.
Δεν γνωρίζω εδώ που είμαι αν υπάρχει κάποια οργανωμένη οδηγία απομάκρυνσης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από την πτώση του πετρελαίου – «Βουτιά» 26% για την Alstom
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka για υπόθεση υπεξαίρεσης 430 εκατ. δολαρίων
- Alphabet: Επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων για 6 δισ. ευρώ εν μέσω πιέσεων στην τεχνολογία λόγω AI
- Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Τραμπ για τις εκλογές στην Καλιφόρνια – Στο στόχαστρο 20.000 ψηφοδέλτια
- Στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα πωλητήρια σε Ακρόπολη, Κνωσό και Ολυμπία – Παρέμβαση της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








