Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Εκπνέει αύριο, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει η Πυροσβεστική Ακαδημία για την πρόσληψη 12 ατόμων στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.
Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν 8μηνη διάρκεια, όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2025.
Οι θέσεις απευθύνονται σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), δηλαδή σε απόφοιτους λυκείου, οι οποίοι θα εργαστούν σε Πτολεμαΐδα και Τσοτύλι.
Η ειδικότητα είναι η εξής:
ΔΕ Μαγείρων – 12 θέσεις
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.
Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, 25ης Μαρτίου 100, Τ.Κ. 50200 – Πτολεμαΐδα, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη Αντιπυράρχου Ζυγούρη Βάϊου (τηλ. επικοινωνίας: 24633-50923, 24633-50905-6, κατά τις ώρες 08:00-14:00).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρωσία: Παρατείνει την απαγόρευση στις εξαγωγές βενζίνης μέχρι 30 Σεπτεμβρίου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ξεχώρισε η ανάκαμψη του γαλλικού CAC 40
- Σαουδική Αραβία: Θέλει να γίνει ο 3ος μεγαλύτερος πάροχος τεχνητής νοημοσύνης μετά τις ΗΠΑ και την Κίνα
- Motor Oil: Βουτιά 54,86% στα καθαρά κέρδη με 163,4 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
- Ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Μινεσότα: Τρεις νεκροί και 20 τραυματίες
- Αμαλιάδα: Πυρκαγιά σε δύο μέτωπα στην περιοχή Καλύβια
- Χρηματιστήριο: Με οριακές απώλειες υπό το βάρος τραπεζικών πιέσεων – Άλμα 3,32% από Jumbo
- Σαμσουνσπόρ – Παναθηναϊκός: Η UEFA παρενέβη και απαγόρευσε ανάρτηση πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις