Ο Όμιλος Εταιρειών Softone, ο μεγαλύτερος πάροχος cloud-based λύσεων λογισμικού στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ), έναν εκ των πλέον σημαντικών φορέων επιμόρφωσης και κατάρτισης Οικονομολόγων και Λογιστών στην Ελλάδα. Οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την καθοριστική σημασία της υποστήριξης της μετάβασης των επιχειρήσεων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή μέσα (και) από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης σε στελέχη (επιχειρήσεων) και επαγγελματίες.
_x000D_
Το ευρύτερο πλαίσιο της σύμπραξης αυτής, προβλέπει την από κοινού δημιουργία και διεξαγωγή σεμιναρίων με στόχο την απόκτηση ευρύτερων γνώσεων που άπτονται της λειτουργίας λογιστικών/φοροτεχνικών γραφείων, καθώς επίσης οικονομικών και διευθύνσεων λογιστηρίων επιχειρήσεων, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τις υφιστάμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εταιρειών του Ομίλου Softone. Η συνεργασία αναμένεται να εγκαινιαστεί με τη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων λογιστικής κατάρτισης, στο πλαίσιο των οποίων οι σπουδαστές θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα πρακτικής εκμάθησης σε εφαρμογές του Ομίλου.
_x000D_
Με έτος ίδρυσης το 1988, το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) είναι ένα ιστορικό και πιστοποιημένο Κέντρο δια βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης επιπέδου 1 του ΕΟΠΠΕΠ Υπουργείου Παιδείας, που προσφέρει πολύτιμη πρακτική εκπαίδευση σε πτυχιούχους και φοιτητές οικονομικών σχολών, λογιστές και επαγγελματίες του οικονομικού κλάδου. Με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας σπουδών, έχει δημιουργήσει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, αναπτύσσοντας εκπαιδευτικά προγράμματα και παρέχοντας πρακτική εξάσκηση.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ο Νίκος Γκούντας CEO του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανακοινώνουμε σήμερα τη στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο SOFTONE, τον κορυφαίο Όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα. Η κοινή μας πίστη στην προσφορά διαρκώς καλύτερων υπηρεσιών που θα αποδίδουν αξία τόσο στους λογιστές όσο και στις επιχειρήσεις που αυτοί εργάζονται, αποτελεί την κινητήριο δύναμη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο SOFTONE. Παράλληλα η στρατηγική αυτή συνεργασία συνιστά το θεμέλιο λίθο νέων πρωτοβουλιών πάντα με πυρήνα το όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερους λογιστές για αποδοτικότερες επιχειρήσεις του μέλλοντος».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
- Τουρκία κατά ΕΕ: «Προκατειλημμένη και άδικη» η έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη Δικαιοσύνη και το Κυπριακό
- Οι κάλπες στις ΗΠΑ έβαλαν φωτιά στις ευρωαγορές – Ράλι έως 3,3% με πρωταγωνιστές τις τράπεζες
- Meta: Ρεκόρ ζήτησης 53 δισ. ευρώ για την πρώτη έκδοση ομολόγων στην ευρωπαϊκή αγορά
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 9Μ 2026
- Πετρέλαιο: «Βουτιά» 9% στα 94,29 δολάρια το Brent – Οι αγορές τιμολογούν αποκλιμάκωση στο Ιράν
- Τζέι Ντι Βανς: «Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο λόγος που χάσαμε τις ενδιάμεσες εκλογές»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








