Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα ζητήματα της ενίσχυσης της ανθεκτικότητας, καθώς και της χρηματοδότησης του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών
Στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 4 Απριλίου 2024 στο Egmont Palace, στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Στην ατζέντα του Συμβουλίου, την Τετάρτη 3 Απριλίου, περιλαμβάνονται η συζήτηση για τις οικολογικές μεταφορές, καθώς και για τις πρωτοβουλίες προώθησης της ενεργούς κινητικότητας στην Ευρώπη. Παράλληλα, θα υπογραφεί η Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για την Ποδηλασία, μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ. Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση για τη βελτίωση της σιδηροδρομικής συνδεσιμότητας μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων.
Την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο επίκεντρο του διαλόγου θα βρεθούν τα ζητήματα της ενίσχυσης της ανθεκτικότητας, καθώς και της χρηματοδότησης του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Ισπανία ξέσπασε στη Σαουδική Αραβία
- Νέες απειλές Τραμπ σκιάζουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Ελβετία
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Αμπέλα στη Σύρο
- Οριστικοποίηση κόστους επένδυσης 6,98 εκατ. ευρώ της ΑΤΛΑΣ ΤΕΪΠΣ
- Ο Βασιλιάς επέστρεψε: Ο Ομπράντοβιτς ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού
- Φωτιά στη Σύρο και μήνυμα εγκατάλειψης της περιοχής Τρία Λαγκώνια
- Observer: Προς παραίτηση ο Στάρμερ τη Δευτέρα
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει (όπως και η e-Katanalotis, που έφυγε νύχτα)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








