Με βάση τον Κανονισμό της Βουλής υπάρχει ένας μήνας προθεσμία
Στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη διαβιβάζει ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, το αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την κατάσταση στην Παλαιστίνη.
Ενημερώνοντας σχετικά τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Ν. Κακλαμάνης είπε ότι με βάση τον Κανονισμό της Βουλής υπάρχει ένας μήνας προθεσμία. Είπε επίσης ότι υπάρχει θέμα διατύπωσης στο αίτημα και ότι δεν μπορεί να εκδώσει η Βουλή ψήφισμα. Όπως σημείωσε, ειδική απόφαση είχε πάρει η Βουλή το 2015.
Όσο για τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι μίλησε με ορισμένους συναδέλφους, και ότι συμφωνούν να αρχίσουν μετά τη ΔΕΘ. Ενημέρωσε, δε, ότι έχει σταλεί η επιστολή στα κοινοβουλευτικά κόμματα για ορισμό μελών στην εξεταστική επιτροπή και ότι έχουν απαντήσει όλα πλην ενός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Voltalia Greece: Επένδυση σε σταθμό ΑΠΕ και αποθήκευσης ενέργειας στον Αστακό από την γαλλική εταιρεία
- Kourbela: Aπό τα στενάκια της Πλάκας, ταξιδεύει την ελληνική μόδα σε ευρωπαϊκό βορά και δύση
- Κινεζική κυριαρχία στην τεχνητή νοημοσύνη με το 60% των διεθνών πατεντών
- Καταργείται η Ανεξάρτητη Αρχή Πιστοληπτικής Αξιολόγησης, πριν λειτουργήσει στο υπ. Οικονομικών
- Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς άξονες
- Αλλάζουν οι ώρες λειτουργίας σε σταθμούς της Γραμμής 2 του Μετρό για σήμερα
- Θρίλερ στον αέρα με το αεροπλάνο του Πέδρο Σάντσεθ που προσγειώθηκε εκτάκτως στην Αγκυρα
- Ο χρυσός υποχωρεί λόγω των ανησυχιών για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








