Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, Omar Amer Youssef και μέλη της αιγυπτιακής αντιπροσωπείας
Συνάντηση με τον Κυβερνήτη του Νότιου Σινά, Α.Ε Major General dr.Khaled Mubarak Hussein Bakri, πραγματοποίησε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, στο Υπουργείο.
Στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, βρέθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού καθώς και οι προοπτικές σύμπραξης στον τομέα της κρουαζιέρας.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, Omar Amer Youssef και μέλη της αιγυπτιακής αντιπροσωπείας, οι συνεργάτιδες του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων του Υ.ΝΑ.Ν.Π., Βασιλική Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και του Υ.ΝΑ.Ν.Π., Φιλίτσα Τούτση, η Διευθύντρια Ναυτιλιακών Επενδύσεων και Θαλάσσιου Τουρισμού, Σοφία Γιαλούτση και η Προϊσταμένη του Τμήματος Ανάπτυξης Θαλάσσιου Τουρισμού και Θαλάσσιων Τουριστικών Επενδύσεων, Ευσταθία Ρείνου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από την πτώση του πετρελαίου – «Βουτιά» 26% για την Alstom
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka για υπόθεση υπεξαίρεσης 430 εκατ. δολαρίων
- Alphabet: Επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων για 6 δισ. ευρώ εν μέσω πιέσεων στην τεχνολογία λόγω AI
- Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Τραμπ για τις εκλογές στην Καλιφόρνια – Στο στόχαστρο 20.000 ψηφοδέλτια
- Στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα πωλητήρια σε Ακρόπολη, Κνωσό και Ολυμπία – Παρέμβαση της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








