Η κα Ελευθερίου διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς corporate affairs και media relations στους κλάδους της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνίων, των κατασκευών και υποδομών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
Η Sunlight Group υποδέχεται την Αγγελική Ελευθερίου στη θέση της Corporate Affairs Director για να αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της συνολικής εταιρικής στρατηγικής του Ομίλου με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων με σημαντικούς stakeholders αλλά και την ενδυνάμωση της εικόνας του Ομίλου της Sunlight, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Αγγελική Ελευθερίου διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς corporate affairs και media relations στους κλάδους της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνίων, των κατασκευών/υποδομών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πριν από την ένταξή της στη Sunlight, κατείχε τη θέση της Corporate Affairs & ESG Senior Manager στη Wind/Nova. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων, στον Όμιλο ΤITAN και σε agencies του εξωτερικού, αναλαμβάνοντας senior ρόλους στον τομέα της Επικοινωνίας. Είναι κάτοχος Master of Arts (M.A.) στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Cardiff.
Υποδεχόμενος την κα Ελευθερίου, ο Λάμπρος Μπίσαλας, Group CEO της Sunlight Group δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα την Αγγελική στην Sunlight. Σε έναν κλάδο που εξελίσσεται ραγδαία, οι στρατηγικές και επενδυτικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε ως Όμιλος τόσο εταιρικά και προϊοντικά όσο και κοινωνικά και περιβαλλοντικά είναι σημαντικό να είναι αναγνωρίσιμες από το σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. H εσωτερική επικοινωνία είναι εξίσου σημαντική με τις εξαγορές, τα νέα εργοστάσια αλλά και αυτά που είναι να έρθουν στο μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι, η μεγάλη εργασιακή εμπειρία, η δυναμική και οι δεξιότητές της, θα συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της εικόνας Sunlight Group και στην επίτευξη των στόχων της».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
- Τουρκία κατά ΕΕ: «Προκατειλημμένη και άδικη» η έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη Δικαιοσύνη και το Κυπριακό
- Οι κάλπες στις ΗΠΑ έβαλαν φωτιά στις ευρωαγορές – Ράλι έως 3,3% με πρωταγωνιστές τις τράπεζες
- Meta: Ρεκόρ ζήτησης 53 δισ. ευρώ για την πρώτη έκδοση ομολόγων στην ευρωπαϊκή αγορά
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 9Μ 2026
- Πετρέλαιο: «Βουτιά» 9% στα 94,29 δολάρια το Brent – Οι αγορές τιμολογούν αποκλιμάκωση στο Ιράν
- Τζέι Ντι Βανς: «Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο λόγος που χάσαμε τις ενδιάμεσες εκλογές»
- Eurobank: Καμπανάκι για την κατανάλωση – Πληθωρισμός 5,6% και εξαντλημένες αποταμιεύσεις απειλούν την ανάπτυξη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








