Τι συνέβη και δεν θα δηλώσει "παρών";
Ο DJ Tiësto ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Super Bowl LVIII, λόγω «οικογενειακής έκτακτης ανάγκης».
«Εγώ και η ομάδα μου ετοιμάζαμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για μήνες, αλλά μια προσωπική οικογενειακή έκτακτη ανάγκη με αναγκάζει να επιστρέψω στο σπίτι το πρωί της Κυριακής», έγραψε ο Tiësto στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση να χάσω τον αγώνα, αλλά η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Ευχαριστώ το NFL για τη συνεργασία και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους για να δημιουργήσουμε κάτι υπέροχο μαζί στο μέλλον!».
Θα έκανε την έναρξη της συναυλίας
Ο Ολλανδός superstar και παραγωγός της EDM Tiësto θα ήταν ο πρώτος DJ που θα έπαιζε μουσική κατά την διάρκεια του Super Bowl.
Σύμφωνα με το Deadline στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός η Ρίμπα ΜακΕντάιρ(Reba McEntire) θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, o Post Malone θα ερμηνεύσει το «America the Beautiful» και η Άντρα Ντέι (Andra Day) θα τραγουδήσει το «Lift Every Voice and Sing».
O βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Usher θα είναι ο επικεφαλής καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl, παίρνοντας την σκυτάλη από την Rihanna.
Λίγη ώρα αργότερα σε ανάρτηση του στο Χ ο Αμερικανός DJ Kaskade έκανε γνωστό ότι θα πάρει την θέση του Tiësto.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΤΑΔ: Παραχώρησε στην Περιφέρεια Αττικής με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο το γήπεδο Tae Kwon Do
- Γαλλία: Περικοπές 40 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2026 και κατάργηση αργιών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πτώση στον απόηχο δασμών Τραμπ και πληθωρισμού ΗΠΑ
- ΕΕ: Δεν εγκρίθηκε το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Μπλόκο από Σλοβακία
- Ποια είναι τα 4 επενδυτικά σχέδια των 290 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν σε βιομηχανία και τουρισμό
- Τσάφος: Έρχεται δέσμη μέτρων για ρευματοκλοπές και ληξιπρόθεσμες οφειλές
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΑΘΕ από Τετάρτη 16 Ιουλίου έως και Σάββατο 9 Αυγούστου
- ΣΕΤΠΕ: Νέος πρόεδρος ο Αναστάσιος Μάνος, CEO της Dotsoft
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις