Νέα

Συνεδριάζει στις 11.00 το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις κρίσεις τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας

Στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις κρίσεις τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στις 17 Ιανουαρίου συμπληρώνει τον τέταρτο χρόνο του στη θέση αυτή και ως εκ τούτου ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Εδώ και μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε συνεννόηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, και οι αποφάσεις τους αναμένεται να ανακοινωθούν -πλην απροόπτου- τις επόμενες ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ο Κωνσταντίνος Φλώρος αποστρατεύεται

Στον κατάλογο των ονομάτων που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά του αντιστράτηγου Δημήτρη Χούπη, διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, του Αρχηγού Στόλου, αντιαύαρχου, Δημητρίου – Ελευθερίου Κατάρα, καθώς και του Αρχηγού ΓΕΑ, αντιπτέραρχου, Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Αν και τα στοιχήματα τις τελευταίες μέρες υπερθεμάτιζαν στο όνομα του αντιστράτηγου Χούπη για τη θέση, οι αρμόδιοι κατά το σύνηθες κρατούν το στόμα τους κλειστό και συστήνουν υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu