Πραγματικό περιστατικό που ανέβασε Έλληνας οδηγός, ιδιοκτήτης οχήματος Tesla, στο tik tok (βίντεο)
Κάθε Tesla είναι εξοπλισμένο με 8 μικροσκοπικές κάμερες, ο οποίες σε μία λειτουργία που ονομάζεται sentry mode καταγράφει ότι γίνεται περιμετρικά του αυτοκινήτου εν τη απουσία του οδηγού.
Αυτό έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Έλληνας ιδιοκτήτης του Τesla έφθασε στο παρκαρισμένο όχημά του και ανακάλυψε ένα μεγάλο βαθούλωμα στο εμπρός καπό. Ο «ζημιάρης» φυσικά δεν είχε αφήσει σημείωμα αλλά ο ιδιοκτήτης δεν τα έβαλε με την κακή του τύχη αφού το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πάει στο μενού με τις κάμερες και να δει την καταγραφή.
@skatharozoumis_Μου τράκαρε το αμαξι και έφυγε 😱😢
Όπως βλέπουμε και εμείς, το χτύπημα έγινε από ένα Daihatsu Terios, το οποίο έπεσε με δύναμη μέσα στη νύχτα πάνω στο εμπρός καπό του Tesla . Και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο “κύριος”, ακόμα και αν βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο.
Ο οδηγός του Tesla έχει πάρει όπως βλέπουμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση, και απλά επικαλείται την απλή κίνηση που «ξεχνάνε» να κάνουν όλοι, να αφήσουν ένα σημείωμα.
Από εκεί και πέρα τον λόγο τον έχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς το οπτικό υλικό είναι αδιάψευστος μάρτυρας του τι έγινε μέσα στη νύχτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε
- Το Ducasse Baccarat στο Παρίσι, το πιο όμορφο εστιατόριο στον κόσμο για το 2025
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Νεκρός στο ξενοδοχείο 27χρονος Νορβηγός αθλητής
- Ανάλυση CNN: Πόσο πραγματικός είναι ο κίνδυνος ενός πολέμου στην Ευρώπη;
- Τουρκία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη συντριβή του μοιραίου Falcon – Βρέθηκε το μαύρο κουτί
- Έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: Το ελληνικό FBI ανέλαβε τις έρευνες
- NYT: Γιατί η Ρωσία πιθανότατα θα απορρίψει το νέο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ – Ουκρανίας
- Πάπας Λέων ΙΔ΄: Την κατάσταση που βιώνει η Γάζα έθιξε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








