Τα μέλη του RCN απέρριψαν τη συμφωνία κατά δύο τρίτα σε μια συμμετοχή ρεκόρ περίπου 145.000 ατόμων
Οι νοσηλευτές στην Αγγλία απέρριψαν την πρόταση της κυβέρνησης για αύξηση των μισθών κατά 5,5%, ανακοίνωσε το Βασιλικό Κολέγιο Νοσηλευτών (RCN).
Τα μέλη του RCN απέρριψαν τη συμφωνία κατά δύο τρίτα σε μια συμμετοχή ρεκόρ περίπου 145.000 ατόμων.
Το μισθολογικό κόστος για το 2024-2025 ανακοινώθηκε από τον καγκελάριο στα τέλη Ιουλίου, λίγο μετά τη νίκη των Εργατικών στις γενικές εκλογές.
Σε επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας Γουές Στρίτινγκ, η γενική γραμματέας του RCN καθηγήτρια Νίκολα Ρέιντζερ δήλωσε ότι το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν αποφασισμένο να «υπερασπιστεί τον εαυτό του, τους ασθενείς του και το NHS».
Καθώς οι υπουργοί ετοιμάζονται να καθορίσουν μια νέα ατζέντα για την υγεία και την κοινωνική φροντίδα, η Ρέιντζερ δήλωσε: «Η κυβέρνηση θα βρει τη συνεχή υποστήριξή μας στις μεταρρυθμίσεις ως κλειδί για την επιτυχία τους».
Η RCN δήλωσε ότι η υψηλή συμμετοχή ξεπέρασε το επίπεδο που παρατηρήθηκε σε δύο νόμιμες ψηφοφορίες για απεργιακές κινητοποιήσεις που διεξήγαγε το συνδικάτο το 2022 και το 2023, η πρώτη από τις οποίες επέτρεψε εξάμηνη απεργία του νοσηλευτικού προσωπικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κωνσταντίνα Κορωνάκη: Από τον Κωτσόβολο στα Public, νέα Construction και Engineer Manager
- Πάνω από 7 δισ. δολάρια από την Αυστραλία για την ενίσχυση των αποθεμάτων καυσίμων
- Το δολάριο υποχωρεί καθώς αυξάνονται οι ελπίδες για συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Αστυπάλαια: Από το «πράσινο νησί-βιτρίνα» στην έκτακτη ανάγκη για το νερό
- Ρεκόρ στις αγορές της Ασίας χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τις ελπίδες για ειρήνη στο Ιράν
- Toyota: Στροφή με φόρα στα ηλεκτρικά για να προλάβει την κινεζική απειλή
- Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στη Νέα Ιωνία ρυθμίσεις στη σήραγγα της Εθνικής Αντιστάσεως
- Στην Κίνα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, συναντήθηκε με τον Wang Yi στο Πεκίνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








