Με στόχο να τιμήσουν αγωνιστικά την Παγκόσμια Ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας
24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις τάξεις των κοινωνικών λειτουργών στις 21 Μαρτίου, κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, μετά από αίτημα του Συνδέσμου και με στόχο να τιμήσουν αγωνιστικά την Παγκόσμια Ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας.
Η ανακοίνωση:
Ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, η ΑΔΕΔΥ κήρυξε 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2025, για τους Κοινωνικούς Λειτουργούς όλων των υπηρεσιών, όλων των φορέων του δημόσιου τομέα.
Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, αυτό γίνεται: «προκειμένου να τιμήσουν αγωνιστικά την Παγκόσμια Ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας που έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Δράσης για την προβολή του σημαντικού ρόλου των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας στην προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και να συμμετέχουν στις κατά τόπους συγκεντρώσεις που θα ανακοινωθούν και στην Αθήνα, στις 11:00πμ, στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας (Δραγατσανίου 8)».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις