Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος στην Αυστραλία, ο Άντονι Αλμπανέζι, δήλωσε πως κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, σε ομιλία ενώπιον των υποστηρικτών του.
«Ευχαριστώ τον λαό της Αυστραλίας που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να υπηρετώ το καλύτερο έθνος στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Σίδνεϊ.
Αυστραλία-βουλευτικές εκλογές: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Από την πλευρά του ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Κόμματος της Αυστραλίας Πίτερ Ντάτον παραδέχθηκε την ήττα του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές και ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με τον αντίπαλό του των Εργατικών, τον πρωθυπουργό Άντονι Αλμπανέζι.
«Νωρίτερα, τηλεφώνησα στον πρωθυπουργό προκειμένου να τον συγχαρώ για την επιτυχία του», δήλωσε ο Ντάτον και πρόσθεσε: «δεν τα πήγαμε αρκετά καλά σε αυτή την εκστρατεία — αυτό είναι προφανές και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μήνυμα Τζέιμι Ντίμον (JP Morgan) προς ΕΕ: «Χάνετε» και από την Κίνα και από τις ΗΠΑ
- Ύδρα: Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας η κυκλοφορία οχημάτων στο νησί
- Διακοπές – ακρίβεια: Φιλοξενία, μαγείρεμα στο κατάλυμα και ψώνια σε σούπερ μάρκετ και φούρνους
- Δήμας: Μέσα στο καλοκαίρι οι παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στον υφιστάμενου ΒΟΑΚ
- Αεροπορική τραγωδία στην Ινδία: Κόπηκε η παροχή καυσίμου στο Boeing 787 – Οι διάλογοι των πιλότων
- Bloomberg: Η εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ εξαρτάται από τα αυτοκίνητα, τα γεωργικά προϊόντα και τον… Τραμπ
- Aνασφάλιστα οχήματα: Βρέθηκαν πάνω από 300.000 και τους περιμένουν τσουχτερά πρόστιμα
- Συνήγορος του Καταναλωτή: Νέο πλαίσιο με δημιουργία ανεξάρτητης Αρχής το α΄εξάμηνο του 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις