Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος στην Αυστραλία, ο Άντονι Αλμπανέζι, δήλωσε πως κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, σε ομιλία ενώπιον των υποστηρικτών του.
«Ευχαριστώ τον λαό της Αυστραλίας που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να υπηρετώ το καλύτερο έθνος στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Σίδνεϊ.
Αυστραλία-βουλευτικές εκλογές: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε την ήττα του
Από την πλευρά του ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Κόμματος της Αυστραλίας Πίτερ Ντάτον παραδέχθηκε την ήττα του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές και ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με τον αντίπαλό του των Εργατικών, τον πρωθυπουργό Άντονι Αλμπανέζι.
«Νωρίτερα, τηλεφώνησα στον πρωθυπουργό προκειμένου να τον συγχαρώ για την επιτυχία του», δήλωσε ο Ντάτον και πρόσθεσε: «δεν τα πήγαμε αρκετά καλά σε αυτή την εκστρατεία — αυτό είναι προφανές και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 7 δισ. δολάρια από την Αυστραλία για την ενίσχυση των αποθεμάτων καυσίμων
- Το δολάριο υποχωρεί καθώς αυξάνονται οι ελπίδες για συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Αστυπάλαια: Από το «πράσινο νησί-βιτρίνα» στην έκτακτη ανάγκη για το νερό
- Ρεκόρ στις αγορές της Ασίας χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τις ελπίδες για ειρήνη στο Ιράν
- Toyota: Στροφή με φόρα στα ηλεκτρικά για να προλάβει την κινεζική απειλή
- Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στη Νέα Ιωνία ρυθμίσεις στη σήραγγα της Εθνικής Αντιστάσεως
- Στην Κίνα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, συναντήθηκε με τον Wang Yi στο Πεκίνο
- Ναυάγιο φορτηγού πλοίου στην Ανδρο με αίσιο τέλος για το εννεαμελές πλήρωμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








