Πανελλαδικές πρεμιέρες και τεχνολογικές καινοτομίες στην εγχώρια έκθεση αυτοκινήτου από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου
Η Auto Athina 2024 είναι έτοιμη για να ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, υβριδικά αλλά και πλήρως ηλεκτρικά, που ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αιχμής της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Στην Auto Athina 2024 θα συμμετέχουν περισσότερες από 40 μάρκες από την αγορά αυτοκινήτου, φέρνοντας στο προσκήνιο πάνω από 200 νέα μοντέλα και τουλάχιστον 20 πανελλαδικές πρεμιέρες.
Ποια μοντέλα θα παρουσιαστούν στην Auto Athina 2024
Στην Έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ, τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων επίσημα για πρώτη επί ελληνικού εδάφους είναι τα εξής:
• ALFA ROMEO JUNIOR
• BMW X3
• CITROEN C3 & E-C3
• CUPRA TAVASCAN
• DFSK MENGSHI M-HERO 917
• HONDA CIVIC TYPE R & HR-V
• HYUNDAI SANTA FE & TUCSON
• KIA EV3
• LEAPMOTOR T03 & C10
• MAZDA CX-80
• MG ZS MAX HYBRID+ & CYBERSTER
• MINI ACEMAN & COOPER 5D
• OPEL FRONTERA & GRANDLAND
• PEUGEOT 5008
• PORSCHE MACAN & 911 HYBRID (???)
• SUBARU FORESTER
• TESLA CYBERTRUCK
• VOLVO EX90
• YANGWANG U9 & U8
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε test-drive και να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν όλα τα νέα μοντέλα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου (ημέρα Press Day) και ώρα 18:30 από τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, στην είσοδο της έκθεσης.
H Auto Athina 2024 θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan expo με ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή: 10:00-21:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Γουώρεν Μπάφετ παραιτείται τέλος του έτους από την διοίκηση της Berkshire Hathaway
- Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Ανοίγει τις πύλες του την Δευτέρα 03/05 το 6ο Διεθνές Συνέδριο
- Waymo – Toyota: Συνεργασία για αυτόνομα οχήματα και τεχνολογία robotaxi
- ΟΣΕ: Απολύθηκε φύλακας διάβασης γιατί δεν κατέβασε έγκαιρα τις μπάρες
- ΟΠΕΚ+: Ραγδαία αύξηση παραγωγής πετρελαίου
- Τερεζάκης: Στρατηγική πενταετίας και πέντε άξονες δράσης για τον ΟΣΕ
- Ρωσικές κατηγορίες κατά Ζελένσκι: “Προδότης και διεθνής τρομοκράτης”
- Σιγκαπούρη: Το αεροδρόμιο Changi αναδείχθηκε καλύτερο στον κόσμο για το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις