Σε απόλυτη σύμπνοια με το σύζυγό της και η Μισέλ Ομπάμα η οποία τάσσεται υπέρ της Κάμαλα Χάρις
Σε ένα πρώτο σχόλιο λίγες ώρες μετά το τέλος του debate Χάρις – Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα αποτύπωσε τις δικές του εντυπώσεις για την εμφάνιση των δύο προεδρικών υποψηφίων, κάνοντας ανάρτηση στο X.
Tonight, we saw firsthand who has the vision and strength to move this country forward instead of dividing us. @KamalaHarris will be a president for all Americans.
Let’s get to work: https://t.co/EuAXRi0gI2
— Barack Obama (@BarackObama) September 11, 2024
«Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. H @KamalaHArris θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς», έγραψε χαρακτηριστικά.
Σε απόλυτη σύμπνοια με το σύζυγό της και η Μισέλ Ομπάμα η οποία τάσσεται υπέρ της Κάμαλα Χάρις. Η κα Ομπάμα σε ανάρτησή της στο instagram, τόνισε μεταξύ άλλων, πως η νυν Αντιπρόεδρος είναι η μόνη σε αυτή την κούρσα που είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος.
«Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – τηλεφωνείστε, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε- και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Kamala Harris και τον Tim Walz.
Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
- Jumbo: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης της θυγατρικής «HERALD GREECE 2»
- Ideal: Στις 12 Ιανουαρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








