Από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διατίθενται ανταγωνιστικάπροϊόντα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της PROTERGIAγια ιδιώτες και επαγγελματίες.
_x000D_
Δύο από τους μεγαλύτερους ομίλους της χώρας, ο Όμιλος ΟΤΕ και ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, εγκαινιάζουν μία στρατηγική συνεργασία στο χώρο της λιανικής αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους με την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από την PROTERGIA, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Παράλληλα, η PROTERGIA ενισχύει το δίκτυο σημείων πώλησης και προώθησης των προϊόντων της, καθώς θα διατίθενται σε κάθε γωνία της Ελλάδας μέσα από περισσότερα από 450 καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
_x000D_
Τα προϊόντα της PROTERGIA θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσα στον Ιούλιο.
_x000D_
Η μακρά εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ στη διάθεση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της ενεργειακής αγοράς και την πολυετή επιτυχημένη δραστηριοποίηση της PROTERGIA του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, αποτελούν εγγύηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θακαλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών για ηλεκτρική ενέργεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σνάμπελ (ΕΚΤ) για Μ. Ανατολή: Η εκεχειρία δεν επαναφέρει την προπολεμική κατάσταση
- Η Maersk επιστρέφει στη Διώρυγα του Σουέζ – Πιέσεις 7% στη μετοχή λόγω φόβων για υποχώρηση των ναύλων
- Η Σαουδική Αραβία ρίχνει τις τιμές του πετρελαίου στη μεγαλύτερη έκπτωση των τελευταίων 26 ετών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Χαμηλές πτήσεις με μεικτά πρόσημα – Απογειώθηκε η EasyJet
- Φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
- Η Microsoft απολύει 4.800 εργαζομένους και προχωρά σε ριζική επανεκκίνηση του Xbox
- Απάτη 4 εκατ. ευρώ σε βάρος ναυτιλιακής της εφοπλίστριας Μελίνας Τραυλού
- QNR: Τι απαντά για την εξαγορά εταιρείας πληροφορικής στην Πολωνία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







