Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση του 12ου Επενδυτικού & Χρηματιστηριακού Συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου. Θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilton, στην Αίθουσα Galaxy (13ος όροφος) στις 14.00 έχει ως θέμα «Χρηματιστήριο και Επιχειρήσεις».
Η διοργάνωση διεξάγεται σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση (προσυνεδριακή ημερίδα) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 26 Νοεμβρίου και είχε ως θέμα «Δυνατότητες ανάπτυξης και πηγές χρηματοδότησης νέων – καινοτόμων επιχειρήσεων». Η δεύτερη φάση που είναι και το κυρίως συνέδριο είναι αυτό το Σάββατο και η τρίτη φάση (μετασυνεδριακή ημερίδα) έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου.
Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία του ΣΕΔ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας) υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και έχει ως κεντρικό θέμα «Χρηματιστήριο – Επιχειρηματικότητα – Ανταγωνιστικότητα».
Η είσοδος είναι ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πολυτελής τόμος – συλλεκτικό λεύκωμα με ιστορικά στοιχεία & ντοκουμέντα του Χρηματιστηρίου, της συγγραφέως Εύας-Αρβανίτη Μιχαλοπούλου, καθώς και βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Δηλώσεις συμμετοχής: http://goo.gl/kn2DPj
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eunice Group: Εισέρχεται στα ακίνητα παράλληλα με τις επενδύσεις σε data centers, αποθήκευση ενέργειας και υδρογόνο
- Το Ιράν επαναφέρει τους περιορισμούς στα Στενά του Ορμούζ μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ στο Λίβανο
- Τραμπ: Οι συζητήσεις με το Ιράν θα γίνουν «κεκλεισμένων των θυρών»
- Στενά του Ορμούζ: Περνούν τα πρώτα πλοία, αλλά η κυκλοφορία παραμένει χαμηλή εν μέσω σύγχυσης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με φόντο την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν – Άλμα 5,06% από τον DAX
- Δεκάδες οι νεκροί (89) από ισραηλινά πυρά στο Λίβανο μόνο τη Μ. Τετάρτη
- Prodea: Στα 531,6 εκατ. τα προσαρμοσμένα EBITDA το 2025, μέρισμα 420 εκατ. ευρώ
- Ερντογάν σε Τραμπ για εκεχειρία: «Το παράθυρο ευκαιρίας δύο εβδομάδων πρέπει να αξιοποιηθεί»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








