«Η εκστρατεία εμβολιασμού θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας» για πολλές ώρες καθημερινά, είπε ο Ρικ Πίπερκορν, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Γάζα
Οι ισραηλινές αρχές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μια σειρά «ανθρωπιστικών παύσεων» του πυρός, διάρκειας τριών ημερών η καθεμία, στην κεντρική, νότια και βόρεια Λωρίδα της Γάζας, προκειμένου να ξεκινήσει από την Κυριακή η εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών κατά της πολιομυελίτιδας, ανακοίνωσε ένα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
«Αυτό που συζητήσαμε και έγινε δεκτό είναι ότι η εκστρατεία θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα υπάρξει ανθρωπιστική παύση» για πολλές ώρες καθημερινά, είπε ο Ρικ Πίπερκορν, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Γάζα.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πίπερκορν είπε ότι το ίδιο προβλέπεται στη συνέχεια να γίνει στο νότιο και το βόρειο τμήμα του θύλακα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαρινάκης: «Δεν υπάρχει θέμα Πλεύρη για την κυβέρνηση» – Πλήρης κυβερνητική κάλυψη
- Νέα εμπλοκή στον βρετανικό εναέριο χώρο προκαλεί χάος στις πτήσεις
- ΔΕΗ: Χρυσός Χορηγός του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρα
- Alpha Bank: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
- Η ΕΚΤ μπαίνει στην αγορά των ψηφιακών τίτλων
- Νέος σύγχρονος πολυχώρος ψυχαγωγίας στα Γρεβενά
- Ηλίας Κασιδιάρης: Ανακοίνωσε τη «Συμμαχία Ελλήνων»
- Κατάρ: Επιστρέφει στις αγορές ομολόγων υπό την πίεση της κρίσης στα Στενά του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








