Για δεύτερη φορά στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων τραπεζικών στελεχών στις ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις
Στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων τραπεζικών στελεχών στις ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις φιγουράρει η Ελληνίδα Χριστίνα Μαργέλου, επικεφαλής του τομέα Shipping της Eurobank.
Είναι η δεύτερη φορά που η κα Μαργέλου περιλαμβάνεται στο “Top 10” της Lloyd, γεγονός που αντανακλά τις υψηλές επιδόσεις της ελληνικής τράπεζας στη χρηματοδότηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων.
Η κα Μαργέλου κατέχει τη θέση της επικεφαλής της Μονάδας Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων της Eurobank τα τελευταία δέκα χρόνια. Από τη θέση αυτή, έχει κατορθώσει να φέρει την τράπεζα στην πρώτη θέση στο τομέα των ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων σε εθνικό επίπεδο.
Η Χριστίνα Μαργέλου διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ναυτιλίας, έχοντας διατελέσει στέλεχος σε σειρά ελληνικών και διεθνών τραπεζών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σπάει ρεκόρ ο FTSE 100 με 15 σερί ανοδικές συνεδριάσεις
- Alter Ego Media: H Ασημίνα Μάρκου αναλαμβάνει υπεύθυνη εξυπηρέτησης μετόχων
- SKODA: Νέο τηλεοπτικό σποτ με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Βουλή: Βροχή ερωτήσεων για τους μικρούς οικισμούς – Ανάμεσά τους και 6 «γαλάζιοι» βουλευτές
- Προφυλακιστέος ο συλληφθείς για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη – Δεν ομολόγησε
- Metlen: Εγκρίθηκε η συγχώνευση θυγατρικών της εταιρειών
- Eurobank: Εγκρίθηκε το σχέδιο συγχώνευσης με την Eurobank Holdings
- Χρηματιστήριο: Πάνω από τις 1.725 μονάδες με τραπεζικό ράλι – Στο +4,91% η Πειραιώς – Με κέρδη 1,2% η εβδομάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις