Λόγω των άνισων ευρωπαϊκών αγορών
Ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας της αμερικανικής αγοράς ρούχων προσδοκά να πάρει ο σουηδικός κολοσσός H&M, επενδύοντας σε πολυτελή καταστήματα στην ήπειρο, η οποία είναι σταθερή αξία, σε σχέση με τις άνισες αποδόσεις των Ευρωπαϊκών χωρών.
Το νέο κατάστημα της H&M στις ΗΠΑ βρίσκεται στην 3η οδό και Fairfax μέσα στην αγορά Farmers Market, στο Λος Άντζελες και εκτείνεται σε περίπου 15.000 τετραγωνικά πόδια σε δύο ορόφους.
Είναι, δε, ό,τι πιο σύγχρονο στο retail καθώς διαθέτει αναβαθμισμένο εσωτερικό με βελτιωμένα χαρακτηριστικά εξυπηρέτησης, όπως ημιδιαφανείς τοίχους προβολής, λειτουργεί με συστήματα με δυνατότητα RFID για βελτιωμένη ακρίβεια αποθεμάτων, γρήγορο εντοπισμό ειδών εντός του καταστήματος και πιο αποτελεσματική αναπλήρωση από την αποθήκη έως τον χώρο πωλήσεων.
Επίσης, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν παραλαβή από το κατάστημα για ηλεκτρονικές παραγγελίες, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμο και το checkout μέσω κινητού.
Η παρουσία της εταιρείας στο Original Farmers Market σηματοδοτεί το πρώτο από τα πολλά νέα καταστήματα που έχουν προγραμματιστεί για το Λος Άντζελες φέτος, σύμφωνα με την εταιρεία με έδρα τη Στοκχόλμη.
Κοιτάζοντας μπροστά, η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στην περιοχή του Λος Άντζελες αυτό το φθινόπωρο με νέα καταστήματα στο Beverly Center, στο Brea Mall, συνοδευόμενα από το ντεμπούτο της στο Beverly Hills, με μια τοποθεσία στην οδό 370 North Beverly Drive. Τον επόμενο μήνα, η H&M θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο κορυφαίο κατάστημα στην Blvd στο Λας Βέγκας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
- Eurostat: Στον πάτο παραμένει η Ελλάδα σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ, αλλά η ευημερία των νοικοκυριών εμφανίζεται λίγο καλύτερη
- Βουλγαρία: Δεν θα στηρίξει κυρώσεις της ΕΕ κατά του πατριάρχη της Ρωσίας ή της Lukoil
- Τραμπ: «Η συμφωνία με το Ιράν θα υπογραφεί σύντομα, ίσως αύριο ή την Παρασκευή»
- Τσαβδαρίδης για επιχειρηματικά πάρκα: Έρχονται παρεμβάσεις για διαφάνεια, ανταγωνιστικότητα και ενίσχυση επενδύσεων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ήπια κέρδη, νέο υψηλό για Stoxx 600 και με το βλέμμα στην Fed
- Axios: ΗΠΑ και Ιράν συζητούν επίσπευση της υπογραφής συμφωνίας, ακόμη και «εξ αποστάσεως»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








