Με σημαντική αύξηση πωλήσεων που υπερβαίνει το +40% έκλεισε το α’ τρίμηνο του 2023 ο Όμιλος Intrafashion με το brand γυναικείας ένδυσης “Pink Woman”. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, Δημήτρη Ματεμτζή, «η αύξηση αυτή αντανακλά, τόσο την αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου αλλά και το “αδύναμο” πρώτο τρίμηνο του 2022 που δημιούργησε τις συνθήκες περαιτέρω ευνοϊκής σύγκρισης για φέτος».
Σημειώνεται δε, πως εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο “Pink Woman” store στον εμπορικότερο πεζόδρομο της πρωτεύουσας (Ερμού 16).
Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Ματεμτζής, Πρόεδρος και CEO της INTRAFASHION GROUP S.A. (PINK WOMAN).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ)
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Aνακοίνωση – Δυνητική Αγορά Στόχου
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Ε.Β. ΧΑΛΚΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. (13-Ιουλ-2026)
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφόρηση – Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
- ΔΝΤ: «Εκρηκτική» η πορεία του ευρωπαϊκού χρέους χωρίς άμεσες μεταρρυθμίσεις
- Το Ντουμπάι επενδύει σε νέο λιμάνι για να παρακάμψει τα Στενά του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








