Ελλάδα

Εφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Μπελτεγρής

Απαντες κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έξυπνο και ικανό άνθρωπο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών ο Χάρης Μπελτεγρής, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ βορείων προαστίων και από τα πιο δυναμικά στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ στο παρελθόν.

Η είδηση του θανάτου του Χάρη Μπελτεγρή σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, καθώς άπαντες κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έξυπνο και ικανό άνθρωπο.

Με μία συγκινητική ανάρτηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, αποχαιρέτησε τον Χάρη Μπελτεγρή, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας ως γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χάρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ένα παιδί-θαύμα. Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια;

Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; Τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του ’07; Τη συνδιάσκεψη του ’08; Τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του ’13; Τα όνειρα μετά τη Σαουδική Αραβία και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν από τις εκλογές του ’23;

Ο Χάρης Μπελτεγρής ήταν ο πιο οξυδερκής παίκτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.

Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε, σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα.

Καλό ταξίδι εκεί ψηλά. Θα μας λείψεις πολύ και περισσότερο στην Καίτη σου, τον Άρη, τον Κώστα. Δόξα και τιμή».

Το τελευταίο «αντίο» είπε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας χαρακτηριστικά «Αντίο “βουνό”. Μαχητής μέχρι το τέλος. Τιμή μας όσοι ήμασταν δίπλα σου».

Για τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε μία συγκινητική ανάρτηση και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι «Έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, ένας σύντροφος, από τα χρόνια της νεολαίας. Με τον Χάρη γνωρίστηκα καλύτερα όταν δούλευε στη Σαντορίνη, καθίσαμε πολλές φορές μαζί, μιλήσαμε, φάγαμε, γελάσαμε με ιστορίες από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για τους γονείς του και τον αδερφό του. Καλό ταξίδι, φίλε».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu