Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό αγνοούμενου άνδρα στην περιοχή της Λεπενού
Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία “Κασσάνδρα” στην περιοχή του Αγρινίου, όπου μετά από την σφοδρή βροχόπτωση που σημειώθηκε, προκλήθηκε η υπερχείλιση ενός χειμάρρου, με αποτέλεσμα φερτά υλικά και όγκοι λάσπης να κλείσουν δρόμους και να προκαλέσουν ζημιές σε καλλιέργειες και εγκαταστάσεις.
Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πέντε κλήσεις, μέχρι στιγμής, για αντλήσεις υδάτων από την γύρω περιοχή, ενώ υπάρχουν αναφορές και για έναν 52χρονο αγνοούμενο άντρα από την περιοχή της Λεπενού, όπου εργαζόταν ως φύλακας σε εργοστάσιο.
Οι αναφορές αυτές επιβεβαιώθηκαν και καθώς έχει βρεθεί και ένα αυτοκίνητο στο σημείο που έχει ανατραπεί από χείμαρρο που δημιουργήθηκε από την κακοκαιρία, αλλά δεν υπήρχε πουθενά ο οδηγός του και εκφράζονται οι φόβοι ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο, έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες και αναζητήσεις στην γύρω περιοχή από Αστυνομία και Πυροσβεστική.
Κλειστή είναι η Παλαιά Εθνική οδός στο Στράτο από φερτά υλικά και η κυκλοφορία στην περιοχή γίνεται μόνο από την Ιόνια Οδό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδάς αποκτούν πρόσβαση στα 150 δισ. του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αμυνας
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της “Ελληνικές Φάρμες” από την Leader
- Παπαθανάσης: Πρόσκληση μέσω ΕΣΠΑ για την εξωστρέφεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, 200 εκατ. ευρώ
- Πιερρακάκης από Ecofin: Υποστηρίζουμε το ψηφιακό ευρώ
- Ρολόγια IANOS δώρισε το Ίδρυμα Λασκαρίδη στους «ΟΥΚάδες»
- ΟΗΕ: Η νέα προθεσμία Τραμπ για τους δασμούς παρατείνει την αστάθεια
- Vodafone – Generation Next: Ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος δωρεάν μαθημάτων STEAM για 400 εκπαιδευτικούς
- Βουλγαρία: Ανάβει “πράσινο φως” από τις Βρυξέλλες για ένταξή της στη ζώνη του ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις