Ελλάδα

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Ο στρατός «σαρώνει» τον βάλτο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Στις έρευνες συμμετέχει και ο Στρατός με ναρκαλιευτές που σαρώνουν κάθε σημείο του βάλτου, τόσο για την καραμπίνα, όσο και για το κινητό του θύματος, το οποίο θα αποκαλύψει τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και συνομιλίες που είχε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το δεκάβολο φυσίγγιο από μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου και το οποίο εντοπίστηκε σε απόσταση 4 μέτρων από τη σορό έχει σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ωστόσο, ταυτοποίηση μπορεί να γίνει μόνο εφόσον βρεθεί και η καραμπίνα.

Στο μεταξύ και αφού το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές αρχές, αναζητούνται μαρτυρίες, καθώς δεν αποκλείεται η πιθανότητα συμμετοχής ενός ή περισσότερων συνεργών. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 31χρονος Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu