Ο στρατός «σαρώνει» τον βάλτο
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Στις έρευνες συμμετέχει και ο Στρατός με ναρκαλιευτές που σαρώνουν κάθε σημείο του βάλτου, τόσο για την καραμπίνα, όσο και για το κινητό του θύματος, το οποίο θα αποκαλύψει τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και συνομιλίες που είχε πριν χαθούν τα ίχνη του.
Το δεκάβολο φυσίγγιο από μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου και το οποίο εντοπίστηκε σε απόσταση 4 μέτρων από τη σορό έχει σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ωστόσο, ταυτοποίηση μπορεί να γίνει μόνο εφόσον βρεθεί και η καραμπίνα.
Στο μεταξύ και αφού το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές αρχές, αναζητούνται μαρτυρίες, καθώς δεν αποκλείεται η πιθανότητα συμμετοχής ενός ή περισσότερων συνεργών. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 31χρονος Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λαγκάρντ: Οι τιμές της ενέργειας θα κρίνουν εάν η ΕΚΤ αυξήσει τα επιτόκια τον Δεκέμβριο
- COCA-COLA HBC AG - Response to press speculation
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Απώλειες με «βαρίδια» τεχνολογία και άμυνα – Ισχυρές πιέσεις σε ASML και Rheinmetall
- Wall Street: Βουτιά 4,7% στον Nasdaq και «κραχ» 1.447 μονάδων στον Dow Jones – Μαζικό shell-off στην τεχνολογία
- Πλαστικά Κρήτης: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Naturplas Industrial στο Μαρόκο έναντι 16,2 εκατ. ευρώ
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΕ ΣΩΜΑ”
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΕ ΣΩΜΑ”
- Η JPMorgan στο μικροσκόπιο των Δημοκρατικών για τις σχέσεις της με τον Τζέφρι Έπσταϊν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








