Ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο την υπόθεση των υποκλοπών
Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο την υπόθεση των υποκλοπών, ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί για το θέμα αυτό πριν από δύο χρόνια, έκανε δήλωση.
Ο κ. Δημητριάδης στη δήλωσή του αναφέρει: «Διάλεξα το δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος», σχολιάζει ο Γρηγόρης Δημητριάδης έπειτα από την ανακοίνωση του πορίσματος του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, που ουσιαστικά προκύπτει ότι καμία σχέση δεν έχει το Predator με τις κρατικές υπηρεσίες και οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ ήταν απολύτως νόμιμες.
«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, τονίζοντας ότι «Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».
Ολόκληρη, η δήλωση του Γρηγόρη Δημητριάδη:
«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.
Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ. Γ. του πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της πατρίδας και των πολιτών.
Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων.
Αλλά και για να προστατέψω την πατρίδα, την κυβέρνηση και την παράταξη. Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα το δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.
Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν τον Απρίλιο με κέρδη 4,8%
- ΟΝΥΞ: Πτώση τζίρου 24,6% και ζημιές 4,25 εκατ. το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









