Πολιτική

Συνεχίζεται η φαγωμάρα Κασσελάκη με τους πρώην του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή τη φορά αντάλλαξε πυρά με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του εξαπέλυσε και τα πρώτα πυρά κατά των «11» με αφορμή τη στάση τους στη Βουλή για του servircers και τα κόκκινα δάνεια.

«Eπειδή ακούγονται πολλά περί «μετάλλαξης» του ΣΥΡΙΖΑ: η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης

Επίσης σε ε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως δεν έχει εξαρτήσεις και δεν τον κρατάει κανένας, επισημάινοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος κατηγόρησε όσους αποχώρησαν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για τους «11»: «Σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου, την οποία δεν αποδέχτηκαν ποτέ…Προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος».

O Ευκλειδης Τσακαλώτος απάντησε στον Κασσελάκη με ανάρτηση στα social media, ρωτώντας εάν «αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;», εννοώντας εάν και ο Τσίπρας ως πρώην πρωθυπουργός δούλευε και αυτός για τις τράπεζες και τους servicers

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu