Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει όλη την ημέρα 146.645 πολίτες
Ο αριθμός των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού μέχρις τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανέρχεται σε 21.465 πολίτες.
Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο γύρο, όταν οι ψηφοφόροι είχαν βγάλει πρώτο τον Στέφανο Κασσελάκη (45,47%) και δεύτερη την Εφη Αχτσιόγλου (36,21%) είχαν ψηφίσει όλη την ημέρα 146.645 πολίτες. Στον δεύτερο γύρο των ίδιων εκλογών όταν κέρδισε ο Κασσελάκης είχαν ψηφίσει περίπου 135.000 πολίτες.
Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ικανοποιητική ροή συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.
Στις εκλογές εμφανίστηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στην Κυψέλη, στο 26ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών.
Κατά την άφιξη του στο εκλογικό κέντρο έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους.
Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα.
Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, επιτόπου στα εκλογικά τμήματα. Όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.
Οι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας. Πολίτες άλλων χωρών, όπως της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτων χωρών ή μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και ο ΑΜΚΑ τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λαγκάρντ: Οι τιμές της ενέργειας θα κρίνουν εάν η ΕΚΤ αυξήσει τα επιτόκια τον Δεκέμβριο
- COCA-COLA HBC AG - Response to press speculation
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Απώλειες με «βαρίδια» τεχνολογία και άμυνα – Ισχυρές πιέσεις σε ASML και Rheinmetall
- Wall Street: Βουτιά 4,7% στον Nasdaq και «κραχ» 1.447 μονάδων στον Dow Jones – Μαζικό shell-off στην τεχνολογία
- Πλαστικά Κρήτης: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Naturplas Industrial στο Μαρόκο έναντι 16,2 εκατ. ευρώ
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΕ ΣΩΜΑ”
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΕ ΣΩΜΑ”
- Η JPMorgan στο μικροσκόπιο των Δημοκρατικών για τις σχέσεις της με τον Τζέφρι Έπσταϊν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








