Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 64 μετοχές κινούνται ανοδικά, 16 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ πέντε μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Ανοδικές τάσεις στη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη να σημειώνει άνοδο 1,01% και να διαμορφώνεται στις 1.641,99 μονάδες, κερδίζοντας 16 μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Δευτέρας (1.625,77 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε επτά μονάδες (από 1.633,06 έως 1.641,99 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 24.091.977 ευρώ.
O τραπεζικός δείκτης παραμένει σε θέση «πρωταγωνιστή» και δίνει συνέχεια στην ανάκαμψη από τα πρόσφατα χαμηλά, καθώς διευρύνεται δυναμικά στο +1,63% και τις 1.505 μονάδες.
Η μετοχή της Πειραιώς αναρριχάται στο +2,61% και τα 4,761 ευρώ, η μετοχή της Εθνικής ακολουθεί στο +1,74% και τα 8,866 ευρώ, η μετοχή της Alpha διαπραγματεύεται στο +1,42% και τα 2,144 ευρώ, ενώ η μετοχή της Eurobank αυξάνεται στο +1,24% και τα 2,359 ευρώ.
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 64 μετοχές κινούνται ανοδικά, 16 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ πέντε μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Μικτά πρόσημα με το βλέμμα στην Nvidia
- Καφούνης (ΕΣΕΕ): Αύξηση κατώτατου μισθού όση το άθροισμα πληθωρισμού και παραγωγικότητας
- Citi: Οι επενδυτικές ευκαιρίες και οι στρατηγικές για το 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 03 – 02 – 2026
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στις 18 Φεβρουαρίου θα εξεταστεί η καταγγελία κατά της Skroutz
- Άτυπη Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ανταγωνιστικότητα και η στρατηγική αυτονομία στο επίκεντρο
- Εργάτες γης: Ενεργή η νέα πλατφόρμα για αιτήσεις – Διμερής συμφωνία για 5.000 Αιγύπτιους
- Η Αργίνη Βαλλή επιστρέφει στη THEON INTERNATIONAL ως επικεφαλής Μάρκετινγκ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








