Οικονομία

Σε ποιους Δήμους θα γίνουν 130 προσλήψεις

Οι θέσεις αφορούν απόφοιτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής)

Μπαράζ προσλήψεων έρχεται με 130 θέσεις εργασίας σε Δήμους της Αττικής. Ειδικότερα, οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα από επτά διαφορετικές προκηρύξεις στους Δήμους Πειραιά, Αθηναίων, Αγίας Βαρβάρας, Μοσχάτου – Ταύρου, Μαρκόπουλου – Μεσογαίας, Λεβαδέων και Κρωπίας.

Οι θέσεις αφορούν απόφοιτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής), που σημαίνει πως στις προκηρύξεις μπορούν να πάρουν μέρος και υποψήφιοι που δε διαθέτουν κανένα πτυχίο, υπογράφοντας συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δήμος Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για έξι θέσεις, αναφορικά με την κάλυψη αναγκών των παιδικών εξοχών του Δήμου. Οι θέσεις αφορούν προσωπικό εστίασης, ναυαγοσώστη και απόφοιτους φυσικής αγωγής.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 6 ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων (της Δ/νσης Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) που εδρεύουν στον Αγ. Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Αθηναίων:

ΔΕ Προσωπικού Εστίασης / ΔΕ Μαγείρων – 2 θέσεις
ΔΕ Ναυαγοσωστών / ΔΕ Ναυαγοσωστών – 1 θέση
ΠΕ Φυσικής Αγωγής / ΠΕ Φυσικής Αγωγής – 2 θέσεις
ΠΕ Φυσικής Αγωγής / ΠΕ Φυσικής Αγωγής (Παραδοσιακοί Χοροί) Εν ελλείψει αυτών, ΠΕ Φυσικής Αγωγής / ΠΕ Φυσικής Αγωγής – 1 θέση
Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 49 θέσεων εργασίας. Οι θέσεις αφορούν ειδικότητες καθηγητών μουσικής, χοροδιδάσκαλους, απόφοιτους φυσικής αγωγής, καθηγητές μουσικής,

Οι προσλήψεις αφορούν καλλιτεχνικό – εκπαιδευτικό προσωπικό στα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας, Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Αγίας Βαρβάρας, Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού, Κέντρο Εικαστικών Τεχνών, Παραδοσιακοί χοροί), με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης έναντι αντιτίμου, για την εκπαιδευτική περίοδο 2024-2025, συνολικού 49 ατόμων, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά-ειδικά προσόντα και χρονική διάρκεια της σύμβασης.

Δήμος Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιάς ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη τριών θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις αφορούν τρείς ειδικότητες ψυχολόγου, κοινωνιολόγου και φύλακα και πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων για την υλοποίηση του υποέργου 1 της Ππράξης «Συνέχιση Λειτουργίας δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Συνέχιση Λειτουργίας Ξενώνα Φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών στο Δήμου Πειραιά»

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

O Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων για τη στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου τη φετινή σχολική χρονιά.

Ειδικότερα, οι 6 προσλήψεις θα γίνουν για τη στελέχωση των παιδικών σταθμών που είναι ενταγμένοι στη δράση, «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», την χρονική περίοδο 2023-2024.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) οι οποίες θα έχουν διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Δήμος Μαρκόπουλου – Μεσογαίας

Ο Δήμος Μαρκόπουλου – Μεσογαίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 25 θέσεων. Οι ειδικότητες αφορούν απόφοιτους διοικητικού – λογιστικού, βοηθούς νοσηλευτών, ναυαγοσώστες, προσωπικό καθαριότητας εξωτερικών χώρων, φύλακες και νυχτοφύλακες.

Οι προσλήψεις, θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 25 ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 22 θέσεων εργασίας. Οι θέσεις αφορούν οδηγούς και συνοδούς απορριμματοφόρων.

Οι προσλήψεις, θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 22 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Λεβαδέων, που εδρεύει στη Λιβαδειά της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Δήμος Κρωπίας

Ο Δήμος Κρωπίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 15 θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις για 15 άτομα θα υλοποιηθούν, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως και 2 μήνες, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών και συγκεκριμένα για τη διοργάνωση των θερινών CAMP.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οικονομία

close menu